Om oss

Få hjelp med sveis og hydraulikk. Solid erfaring gjennom mange år.

Peder Stubberud startet som et enkeltmannsforetak i februar 2013 med en varebil, et sveiseapparat og aggregat. Han har mange års erfaring i yrket, og fagbrev som landbruksmekaniker.

I april 2013 ble Peder Chr. Stubberud stiftet som aksjeselskap og sommeren 2015 ble det investert i en større varebil som ble fullrigget som verkstedvogn/servicebil. Våren 2016 flyttet Peder Chr Stubberud AS inn i verkstedlokalene på Vinjarmoen industriområde.

I 2022 skiftet virksomheten navn til Innlandet Sveis og Hydraulikk. Bakgrunnen er et ønske om å vokse, både i størrelse og geografisk nedslagsfelt. Det er også en bevisst strategi å spisse aktiviteten mot Hydraulikk og Sveising. 

Sturla Schjørlien

Sturla er sveiser med flere års erfaring og fagbrev. Han det meste innen metallarbeider som f.eks tig sveis og platesveis.

Peder Stubberud

Peder er daglig leder i Innlandet Sveis og Hydraulikk. Han utfører alle administrative oppgaver i tillegg til å ta del i det daglige arbeidet med sveis og hydraulikk.

Magnus Øyhus

Magnus er maskinist/mekaniker og har bakgrunn innen sveis,montasje og platearbeid. Magnus utfører det meste innen maskinering av deler,overhaling av sylindere og mekanisk arbeid